Long were the nights when my days once revolved around you.

Taylor Swift - Dear John

En sån där jobbig kväll. En sån där kväll när man tänker på tok för mycket. Och man kan inte gå och sova, för man är inte tillräckligt trött och man vet att man kommer ligga där i mörkret och vrida och vända på sig. Och tänka.
Tänka på allt möjligt, mest på jobbiga saker. Så som jobb, kärlek, framtiden, kärlek, pengar, kärlek, träning, kärlek. Tänk att man ägnar så mycket tanketid åt något man inte ens har, inte på det sättet jag vill ha det iallafall. Inte på det sättet som jag saknar.
Tänk vad många jobbiga tankar som kan fylla hjärnan egentligen, samtidigt också. Borde det inte finnas ett maxantal på jobbiga tankar samtidigt? Typ, inte mer än 2 jobbiga tankar åt gången. Det vore ju lite bra, men min hjärna verkar inte ha någon maxgräns.

Och hur slutar man tänka? det går inte, hur mycket jag än bestämmer mig för att försöka göra något annat, titta på tv, läsa en bok, redigera bilder, försvinna in i musiken. Inget funkar, tankarna liksom tränger sig på ändå. Men jag tänker mata på med musik och hoppas på att den får alla jobbiga tankar att försvinna för ett litet tag.


Over and out
johanna
Life | | One comment

All my words are fading out only a matter of time now with no belief I'm free.

Neverstore - Over and out

Var ju i Nacka forum med Emma idag och jag kom inte hem tomhänt. Köpte bland annat den här spännande saken, det är varm choklad typ. Man värmer mjölk och sen vispar man ner chokladbitarna som är i förpackningen. Ska tydligen vara jättegott! Upp till bevis ikväll typ, om jag inte dricker te istället ^^

Köpte även jordens sötaste tesil i form av en robot! Har ni sett något sötare??? Jag är lite kär, har döpt honom till (hör och häpna..) Kotten! haha precis som allt annat ;)
Hittade även en superfin och precis lagom stor "First Aid" låda, dock har jag med piller (värktabletter och sånt ni vet..) och skavsårsplåster i min ^^


Allt från Lagerhouse! <3

Hittade även ett par uggs, så nu slipper jag frysa om fötterna!
Har nästan städat klart också (haha eller inte) men har iallafall diskat, plockat lite, fixat och så. Nu är det Ung och Bortskämd (och Top Model samtidigt) och sen Hollywoodfruar! Så det blir nog te med den söta silen och lite tvmys nu! :)


Over and out
Johanna

Life | | One comment

Gathering speed as we head down the runway gotta get airborne before it's too late-

Iron Maiden - Aces High

Nacka forum stod kvar!

Införskaffade ett par uggs, gråa, fluffiga och ganska fina (för att vara uggs^^), 2 tröjor, en first aid låda (MYCKET fin!!) och lite annat fint. ni ska få se bilder sen. Mitt kära lilla hus är i stort behov av lite (mycket) kärlek i form av städning, utrensning, julpyntning och diskning. Så det tänker jag ägna kvällen/natten åt!

 

Over and out
johanna

Life | | One comment
Upp