Birthday.

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag, för det är Johannas födelsedag.
Hurra Hurra HurraOver and out
Johanna

| | Leave a comment please :)

Only You.

Hästen var duktig idag, dock var väl jag det mest omotiverade någonsin. Men Gullan gick snällt på, har äntligen börjat hitta "knapparna" på henne, vilket känns jätteskönt. Idag blev det mycket serpentinbågar, 8-volter, tempoväxlningar och skänkelvikningar på hörnlinjerna. Först var hon lite stel i sidorna, men hon lossnade efter ett tag och blev mjuk och fin.
Dock hade jag gärna haft ett ridhus idag, med speglar.. men men.. Man får väl hoppas på att det såg någorlunda okej ut.
Nej, måste försöka få tillbaka motivationen så jag inte sitter och gör samma sak varje gång.. det blir så tråkigt..Over and out
Johanna

Horses | | Leave a comment please :)

All I really Want.

Jag tycker om spontandagar. Som idag, en helt spontant ledig fredag. Bara sådär! Alla lärare som vi skulle ha idag är på någon kurs, så vi fick ledigt :) NICE!
Jag ska ägna mig åt hussysslor.. haha, passar på nu när jag har en extre helgdag ;) Ska städa, diska, tvätta, förhoppnignsvis plugga lite och beställa tårta till nästa helg :)
Ikväll blir det utgång med tjejerna! En drinkprovning på pilot, gratis inträde, gratis drika, vipbord, och 2 dansgolv att svänga loss på. låter som att det kan bli en bra fredagskväll ;) Ska komma ihåg att ladda kameran bara.. ^^

Spotify (<3) underhålller mig med trevlig musik som Melissa Horn, Placebo, kent, Lars winnerbäck, lisa ekdahl oc mycket er :)HAHA, min syster har gjrot en tavla till mig.. =) 


Over and out
Johanna
Life | | Leave a comment please :)
Upp