Red hot.

Något dumt litet virus har letat sig in i min kropp. Ett dumt förkylningsvirus som har gjort att min näsa inte går att användas till att andas med, min hals har svullnat och gör ont, jag hostar som en tok Och hela min kropp gör ont :/

Så jag tänker spendera dagen i soffan med en kopp te och glo på tv innan jag ska iväg till jobbet.


Over and out
Johanna
Life | | One comment

Jaded.

Gårdagen var mysig men kall. Slapp dag i skolan( en lektion) som jag iochförsig nästan sov på eftersom jag inte sovit särskilt mycket natten innan.. men jaja ;)
På kvällen gick vi till restaurang Stekpannan för att fira mamma som fyllde år igår. Mysigt värre var det :)

Vaknade idag av att mamma ringer och säger att ridningen är inställd, det är för kallt, -20. Då är det ingen hit att rida direkt.. Så jag har ägnat morgonen åt att diska, städa lite, fixat lite grejer på banken och sånt. Och försökt bli vän med min nacke igen. Den har fått spelet och har bestämmt sig för att inte alls vilja vara med idag. =/ Så just nu är voltaren gel min absoluta bästa vän <3


<3<3<3Hoppas att nacken slutar bråka snart, ska ju jobba ikväll och vill inte jobba med den här nacken!


Over and out
johanna

 

 

Life | | Leave a comment please :)

Look At You.

Konserten igår var helt sjukt bra! Hela kroppen gör ont idag, halsen är inte vad den borde vara, jag är sjukt trött idag pga för lite sömn men det var det värt! 
Känslan när man väl står där, ihoptryckt med ett gäng andra okända människor, man blir påhoppad, får armbågar i ryggen och ingen luft. Men känslan av samhörighet, alla är där för samma sak. Alla är där för musiken, för just det bandet som står på scenen. Den känslan är oslagbar!


Over and out
Johanna

Music | | Leave a comment please :)
Upp