So put your guard up because she want a sick man someday she will be your friend and break you down down again-

Hardcore Superstar - Here comes that sick bitch again


Gårdagskvälllen på jobbet var allt annat än lugn. Kaos kan man kalla det om man vill. 01.53 stämplade jag ut från jobbet efter den jobbiga kvällen. Kom hem strax innan halv 3 och i säng runt 3.
Struntade i väckarklockan och sov till halv 1 idag och hela kroppen är seg och jobbig bara. Nu är det sound of music på tv och jag ska försöka på igång min kropp.


Over and out
johanna
Life | | 2 Comments

For so long we been talking and sharing the dirt been laughing at the fools who couldn't hear us.

Volbeat - Being 1

Just det, var hos frisören idag
och fick lite ordning på barret. Så nu är det en smooth snygg kam igen :)
Sen skulle jag försöka ta lite fina *eeh* bilder på håret, det gick väl sådär. Men jag är ju sån så ni får leva med lite fail bilder, fast jag gillar dom ändå. Så det blir en minibild bomb med bilder på mig ;)

Ehm ja jag tröttnade lite efter ett tag och min allra vackraste och bästa sida kom fram ;)

Nu ska jag till jobbet, jobbar en knasig tid idag 19-01 bara för att jag inte skulle orka ta ett riktigt stängningspass. Ganska chill tid ändå, förhoppningsvis en cool lugn kväll ;) *Önsketänkande*

Hoppas ni får en fin kväll!

Over and out
johanna

Life | | Leave a comment please :)

I stick my tounge out cause stupid don't say I've seen the worst things and count it all the same.

Hardcore Superstar - Moonshine


Det är städning här hemma idag!
Har precis rensat och fixat klart i köket, organiserat om och haft mig, har även en tvättmaskin igång och det lär bli flera. Nu är det sovrummet och lakansbyte som gäller, efter det är det väl garderoben som skall ses över. Sen blir det vardagsrummet och till sist badrummet. Har redan plockat en hel del dock så det är bara lite smågrejej som ska fixas och sen dammsugningen (JOBBIGT!!)

Ur högtalarna hörs Jockes underbara röst, så njut lite ni också av denna underbara röst såhär näst sista dagen på året! :)

 

Over and out
johanna

Life | | 2 Comments
Upp