Bye Bye Beautiful.

 Jag är helt galet trött, och jag har ont i ryggen Och jag håller på att klia sönder hela min kropp. UNDERART!

Jag var iallafall på skansen igår med bästa tove! Eller först myste vi runt i stan, vilket gjorde att jag fick skavsår, men sen åkte vi båten över till djurgården och gick på skansen.
Jag tycker verkligen om skansen, det är som att bli 5 år igen :)

     sötaste tove 
  Jag och tove ;)  bästa <3


Over and out
Johanna
| | Leave a comment please :)

Viva La Vida.

Sitter och glor på mtv och apar mig. Blev väckt imorse av pappa som ringde och berättade att dom stog på golfbanan då.. had ejag fått välja så hade jag sovit lite längre. Men nu är ja ju iallafall vaken, eller nått åt det hållet iallafall.

Gårdagen var mycket trevlig. Om man bortser från det onödiga besöket hos tant doktor som jag skrev om i förra inlägget.
Resten av dagen var mycket bra, åkte ut till stallet och klappade lite på hästen, sen in till stan för att träffa Tove och Andrea (andrea som jag inte har träffat sen i julas!) vi käkade på en indisk restautang kallad "tre indier", ett väldigt trevligt ställe med god mat =)
Sen satte vi oss på ett fik vid vitabergsparken och snackade skit, sen åkte andrea hem och jag och tove vandrade runt på söder, träffade några av hennes kompisar. Efter en vild diskution om vilka intryck som försämmras vid fyllan, synintryck, hörintryck, örintryck.. ja det gick bara utför ;) Men roligt var det =)
En mycket trevlig tisdagskväll/natt helt enkelt =)

nu är jag sugen på att sticka ut och springa... =)
 Finaste kotte Lila :D <3

Over and out
johanna
| | Leave a comment please :)

Dr Feelgood.

Idag betalade jag 140 :- för att tant doktor skulle titta på mina konstiga prickar som jag har fått. Detta gör tant doktor och säger sedan att denna "åkomma" som jag har fått bara kommer av sig själv, och ingen vet varför, samt att den försvinner av sig själv om 6 veckor. Den hette dessutom något jättesnygg på latin.

WHAT?? Jag ser seriöst ut som en prickig korv på benen, ryggen och magen. I 6 veckor???!!! O.o

Kul.


Over and out
Johanna

| | Leave a comment please :)
Upp