Cyanide.

Jag kom hem för ungefär 1 timme sen, har spenderat eftermiddagen samt kvällen hos Tove. Vi pluggade (Ja, vi gjorde faktiskt det!!), impulshandlade på ica/vivo/någon mataffär, åt typ en grekisk sallad, lyssnade på 90-tals musik, vi drack för mycket kaffe, glodde på tv och film. En väldigt mysig tisdagskväll alltså :)
Kom precis ut ur duschen, så nu är jag sådär varm och mysig ni vet som man blir efter en dusch. Så nu ka jag krypa ner i min nybäddade säng, läsa lite och sen sova. Väckarklockan ringer om 6 timmar, så jag kanske borde sova lite ;)

En godnattvisa såklart :)
Brad paisley - Letter to meOver and out
Johanna
Life | | Leave a comment please :)

Never Alone Always Alone.

Jag verkar vara den enda människan i Sverige som faktiskt tycker om Takida, eller iallafall som säger det högt. Varför dissar alla detta band? Dom är ju jättebra! Bara för att radio har spelat sönder några av deras låt så är ju inte bandet dåligt. Tvärtom, dom är jättebra! Har lyssnat på dom större delen av dagen, coh deras musik gör mig på bra humör :)
Så sluta klanka ner på Takida!

nu ska jag återvända till min flashfilm innan Dag ser att jag är "Oseriös" och bloggar istället för att jobba.. ;)


<3


Over and out
Johanna

Life | | Leave a comment please :)

Walking On Sunshine.

Det tog mig 1.5 timme till skolan idag, det brukar ta ca 50 min. Inte lite segt. Kul att hela kollektivtrafiksystemet kraschar så fort det kommer lite snö. Men jaja, kom ju iallafall fram och tröstade mig med en stor vanilla latte från espresso house på vägen :) Så jag överlevde ändå ;)
Just nu är det religionlektion, vi ska leta fakta om valfri sekt som vi sen ska skriva en vetenskaplig uppsats om. Jag jobbar väldigt hårt.. Inte men det är ju faktiskt fredag! Lyssnar på min fantastiska må-bra spellista på spotify, och humöret blir bättre och bättre för varje låt :)

Lyssnar på den här låten just nu och längtar till sommaren!
Over and out
Johanna
Life | | Leave a comment please :)
Upp