On a kiss thought I'd save my breath for you give me some rope I'm coming loose I'm hanging on you.

Foo Fighters - Rope


Tung morgon idag.
Många tårar som rann, ännu fler som hölls inne.
Sämsta frågan idag, "Är du ledsen nu?" Den fick jag när M och Laikmet gick till transporten och när han åkte. No shit, nej jag är såklart jätteglad. kom igen, säger inte tårarna tillräckligt? Jag vet att han får det bättre nu, men ändå jag kommer sakna honom något otroligt mycket.

Fina Trixie var iallafall en pärla hela lektionen, det hjälpte lite även om jag inte var helt med till 100%. Men man får vara så när ens prins har försvunnit.


trixie <3


nu ska jag duscha, sen städa. Städa på riktigt, det är helt sjukt stökigt och äckligt här! Tänka på något annat helt enkelt.
vad gör ni idag?

Over and out
Johanna


ps. Välkomna alla nya läsare, kul att ni har hittat hit! :) ds.
Life | | 2 Comments

Inside my heart is breaking my make-up may be flaking but my smile still stays on.

Queen - The show must go on


världens finaste <3

Sminket är på plats, tån är omplåstrad och det börjar snart bli dags att bege sig till jobbet. Imorgon blir det att gå upp tidigt för att vara i stallet vid 9 för sista ompyssling och ett hej då. Lär bli en lite jobbig dag imorgon.
Hoppas jag får stå i kök idag och inte behöver prata så mycket med någon. Tårar kan man inte riktigt bestämma över, inte just nu iallafall. Ska höra om någon vill vara snäll nog och jobba till 23 istället för mig. Håll tummarna!


Over and out
johanna

Life | | 2 Comments

Cause our love has never changed but all the little things keep pilling up and life keeps getting in the way.

Alexandra Burke - Before it explodes


kom precis hem från stallet. Har mys, kramat, hållt igen tårarna och fotat. Har drygt 250 bilder att ta tag i nu. Har flyttat ut datorn och mig själv till altanen i hopp om att kanske kunna få lite färg på min bleka kropp. Man kan ju alltid hoppas.

Hur smart är inte jag? Solskydd till datorn tillverkat av ett örngott och två toffsar ;)
intar även lunchen här, som idag består av två äpplen och en flaska med bubblande jordgubbsvin. Dock super alkoholfritt då jag ska jobba senare, men lite lyxigt på en fredag sådär.

Nu tillbaka till bildredigering.. kanske kommer upp några här sen.Over and out
johanna

Life | | Leave a comment please :)
Upp