November Rain.

Bandit Shitlist 28 augusti

3. Uttrycket "Hög som ett hus" fattade jag aldrig när jag var yngre. Kan ju ha och göra med att det nästan inte finns nå höghus i bolllnäs. Men när jag sen flyttade till stockholm så fick det en helt annan betydelse!

2. Namn på thailändska maträtter. Jag har sånna problem att uttala dom så jag får alltid fel mat!

1. Varför går rulltrappsräcket fortare än själva rulltrappan!?dagens shitlist var ju faktiskt riktigt bra. Varför går egentligen rulltrappsräcket fortare än rulltrappan?
Vaknade imorse med täppt näsa och en mun lika torr som sahara. Uderbart! Men jag har iallafall inte feber idag (än) Jag hade tid hos frisören idag, men dom ringde precis frn klippoteket och sa att hon va sjuk.. haha, lite komiskt faktiskt. Så nu är det bara att fördriva tiden på bästa sätt (platta håret alltså) börjar 12 idag..
Sen är det ju jobbet som gäller. Och typ bli frisk!

Life | | One comment

Running To The Edge Of The World.

Okej, jag ger med mig, jag är sjuk. Nu har jag fått feber också, helt underbart! INTE! Finns det något värre än att vara sjuk? Nej! 
Ska bädda ner mig och dricka te + lyssna på musik!
Jag återkommer om läget förbättras.

| | Leave a comment please :)

Bad Moon Rising.

Dagens äventyr innebar att åka till gnesta och tillbaka. Närmre bestemt till taffsnäs för att hämta thorvald :) Så hostandes och snörvlandes satte sig jag och tove i bilen och åkte :) Men nu är han iallafall hemma!

Jag har ju då gått och blivit sjuk (eller egentligen är jag inte sjuk, jag vägrar att vara sjuk) men jag har iallafall fåt en hemsk hosta, en hals som är i protest och en näsa som bara rinner. Men jag är inte sjuk! Bara lite kanske.
Ska iväg och köpa lite tröstgodis snart :) bakar kokostoppar just nu!

Life | | Leave a comment please :)
Upp