Our kitchen part three.

/ See part one and two here / 
 

Livet i studentboende är både en positiv och negativ upplevelse. På den positiva sidan står att man lär känna väldigt mycket nytt folk, inte bara i sin egen lägenhet utan även i andra lägenheter på campuset. Man behöver aldrig känna sig riktigt ensam, det finns nästan alltid någon att hänga med. Och man lär sig till och med leva med att vissa människor helt enkelt har dålig musiksmak.
På den negativa sidan (för mig iallafall) står att dela kök med andra människor. Jag anser inte att jag är den mest renliga och pedantiska människan någonsin, men om jag delar utrymme (exempelvis kök) med andra så ser jag till att iallafall diska min disk. Som ni ser delas inte den synen av renlighet med alla. Jag försöker att inte bli irriterad, men när matrester börjar mögla, det luktar illa och diskberget bara växer, då blir jag irriterad. 
Det finns både positiva och negativa saker med att bo i studentboende, de flesta saker går att hantera. Men det här. Och den otroliga rulians av droger som jag har upptäkt sker, det är helt galet! Igårnatt blev jag utskälld av en tjej för att jag inte lät henne dra en lina i min kompis kök.. jag menar va? 
Vet inte om man bör skriva om sånt här, men jag måste få det ur mitt system på något sätt. Inte för att avskräcka någon att eventuellt flytta hit och bo i studentboende, men snarare för att visa både positiva och negativa sidor med det. 
 
On a happier note, nu ska jag dricka kaffe och fila på min uppsats! :) 
UniLife | LSBU, London, london south bank university, mclaren house, student, unilife | | One comment
Upp