Update!

Efter många om och men så kommer här en updatering på vad som händer och har hänt under den senaste månaden. Enjoy!


Stora björn i landet långt borta.
Tiden har bara visslat förbi. Nu har du varit borta i säkert 3 veckor och det känns som bara 1. De första dagarna var det tomt. Väldigt tomt här hemma. Ingen att dricka kaffe med när jag kom hem från skolan. Ingen som har ringt och frågat om vi ska fika på söder. Men på något konstigt sätt så har jag ändå överlevt. Men livet här hemma går vidare, mycket har hänt sen du åkte, och mycket mer kommer att hända. Men du är saknad varje dag. Så se till att komma hem i Januari!
Och jag väntar fortfarande på ett brev.....^^Pluggis till tusen.
En av de stora förändringar som skett är att jag har blivit en riktig pluggis! Ja, jag talar sanning. Ingen vet hur det riktigt gått till, men helt plötsligt så har jag fått VG på ett matteprov, MVG på ett historia prov och full pott på matteläxtestet i förra veckan. Och flera helger den senaste tiden har ägnats åt skolarbete, precis som de flesta kvällar(och ett antal nätter) och det ger ju resultat.
Keep up the good work! :)


Dessa hästar.
Ridningen har aldrig gått bättre, varje lördag kommer jag hem med samma lyckliga leende. Jessika är äntligen tillbaka och hon lyckas alltid få ut det bästa av lektionerna. Både när det gäller hästar och övningar. Allt går som en dans.
Har också lyckats skaffa mig en medryttarhäst, Lille Casper från Taffsnäs. Där stämmer itne allt varje gång, men ibland så får vi till det där också. Och då känns inte bussresan hem från Värmdö så lång.Allt annat.
Sedan finns det ju andra saker i livet som gör en glad. Som idag, hämtade min Nightwish biljett<3 ren lycka. Samma sak när jag köpte HIM's nya skiva Venus doom, som för övrigt är helt underbar. Och efter mitt MVG i historia så köpte mamma nya nightwish skivan Dark Passion play till mig. Också den helt underbar<3
Tack mamma.
Jag och min kära vän Fannu (^^) var på chokladfestivalen här om lördagen också. In gick vi snygga och smala, och ut kom vi tjocka och mätta, men väldigt glada :)
Så livet här hemma rullar på utan stora björn. Det är bara lite annorlunda. Men det är ju snart Januari, och då är hon hemma igen:)

Filmens underbara värld.
Det bästa med filmer är att man för en stund kan försvinna in i en helt annan värld. Som Sagan om Ringen. Med spänning följer jag Frodos äventry i kamp mot det onda för att förstöra Härskarringen, och även fast jag sett den minst 10 gånger innan så är den lika bra varje gång. <3
"Ride for Ruin and the worlds ending!" - Citat ur Sagan om de två tornen.


Keep it up
/Johanna
| | 3 Comments
Upp