Finally.

Har nu flera dagar i sträck kommit på mig själv att sitta och tänka ut blogginlägg som jag ska skriva när jag kommer hem. men jag lyckas aldrig skriva dem, för jag glömmer bort vad jag tänkte på. Men nu äntligen så lyckas jag nästan komma på allt jag tänkte skriva ;)


Bussar
säg vad du vill om bussar chafförer, men idag så åkte jag med tre hemska busschafförer. Efter varandra! Hur ofta händer det?? för när man åker från värmdö (där min kära medryttarhäst står) så måste jag åka tre olika bussar, lite jobbigt JA!
Men iallafall, alla tre var lika hemska, körde som rally harrysar och tvärnitade vid varje busshållsplats!! Skärpning busscafförer!

Fobier
De flesta människor har någon sorts fobi..spindlar, höjder, flodhästar? inte vet jag. Men något som jag alltid är rädd för, har just med bussar att göra *haha* Jag är alltid rädd för att bussen ska missa min hållplats. låter fjantigt, men jag kan inte göra något åt det. och idag Missade den dumma bussen min hållplats!! *arg*

Malmö
Nu åker jag till malmö och Köpenhamn i helgen.. och jag orkar itne skriva mer för snart somnar jag på tangent bordet och jag ahr fortfarande inte packat... *ojoj*

Over and out
Johanna
| | 3 Comments
Upp