Sommaren.

I fredags så sa en kär vän till mig:
 " nu är det bara 10 dagar kvar tills skolan börjar!"

Jag trodde jag skulle få en hjärtattack! Självklart så trodde jag inte på denna vän. Så jag gick bestämt hem och kikade i almenackan för att konstatera att så va fallet. och nu idag är det bara 8 dagar kvar på sommarlovet! 
Och jag har börjat fundera på vad jag egentligen har gjort den här sommaren. det känns mest som om att jag har legat i hammoken och degat. Inte varit på stranden med kompisarna, vandrat runt på söder och slickat i mig glass. Inte ens varit utomlands!  Så vad har jag egentligen gjort den här sommaren?
Den började ju då på bästa möjliga sätt, att tillbringa 9 underbara dagar i paradiset, taffsnäs! ledare där på ridläger 1 var otroligt roligt. Lärde mig alldeles för mkt;)
sen, slappade jag hemma ett bra tag, för att sedan åka till gotland i slutet av Juli. men vart tog hela Juli vägen då? några dagar tillbringades med min kära rövardotter:) sen har jag ju flugit luftballong med kusinerna också, det va häftigt.  Sen så gissar jag på att jag mest slappade.
Efter en veckas cykling och Campandes(USCH) på Gotland så var jag hemma igen. Denna gång för att träffa Mikaela och gå på Pride och Allsång.

det är väl sommaren...och nu kommer hösten och skolan med stormsteg. Ny skola, ny klass, nytt folk, ny linje. mycket blir nytt. Mycket kommer förändras. Men förhoppningsvis inte jag. :)
| | One comment
Upp